Voor opdrachtgevers

Lokale overheden kunnen wel wat frisser. Daarom brengt Thor. uw organisatie jonge, hooggeschoolde en leergierige adviseurs, die uw organisatie van een frisse blik voorzien. Wij bieden uw organisatie alles van onderzoekers, project- en procesbegeleiders tot beleidsadviseurs en ondersteuners. Flexibel, actief en een passend tarief, dat is waaraan u een junior van Thor. herkent.

Thor. en Keizers & Visser

Thor. hoort bij Keizers & Visser en Keizers & Visser hoort bij Thor. Keizers & Visser bestaat uit meer dan 20 ervaren (senior-)adviseurs die de junioren van Thor. voorzien van reflectie, kennis en ervaring. Afhankelijk van de situatie en de opdracht werken adviseurs van Thor. en Keizers & Visser samen aan een opdracht, of voert een junior een opdracht uit onder het bezielende mentorschap van een ervaren (senior) collega. In deze win-win situatie bieden we u een frisse wind mét ervaring op de achtergrond.

Staatshuys

Staatshuys is de naam van het gerenoveerde geboortehuis van Johan Rudolph Thorbecke en onze gezamenlijke uitvalbasis voor teamdagen en kennissessies. Dit historische pand uit 1604 staat aan de rand van het stadscentrum in Zwolle en is in 2014 volledig gerenoveerd. 

Sinds de officiële opening is Staatshuys beschikbaar als hét inspiratiecentrum voor de overheid én samenleving. In een exclusieve setting komen bezoekers tot andere gedachten, nieuwe inzichten en inspirerende ideeën. Het is een unieke locatie voor onder andere vergaderingen, bijeenkomsten, trainingen, workshops en brainstormsessies. Opsplitsen in groepen is geen probleem door de verschillende ruimtes met de nieuwste ICT-snufjes en een stijlvolle inrichting. Met deze specificaties en een gastheer waar je ‘u’ tegen zegt is jouw dag(deel) geslaagd. Je raadt het misschien al: het geboortehuis van THORbecke is te huren voor een dag(deel) of avond!

Kijk hier voor meer informatie over Staatshuys en bekijk de virtuele rondleiding door deze bijzondere locatie.

 

Voor jong talent

Zonder ervaring een uitdagende baan vinden die bij je past – hoe doe je dat? Net na je studie heb je veel energie en de wil om te DOEN maar veel werkgevers zien je CV en zeggen: te weinig ervaring, jammer maar helaas.. Thor. bestaat uit jonge adviseurs onder de 30, dus wij snappen hoe dat voelt.
Thor. is dè beste manier om je carrière binnen de lokale overheid te beginnen. Bij Thor. kom je binnen als junior, met weinig tot geen ervaring binnen de lokale overheid. Wij bieden je een kans om je binnen twee jaar te ontwikkelen tot zelfstandig adviseur. Dit doen we door te investeren in training en opleiding, maar bovenal: praktijkervaring. Doordat wij als jong bureau scherpe tarieven hanteren lukt het ons om jonge adviseurs snel op een opdracht te plaatsen. Hierdoor doe je in korte tijd veel ervaring op en leer je het reilen en zeilen van de lokale overheid.
Dit doe je niet alleen. Onder begeleiding van een mentor van Thor. (of van ons oudere broertje Keizers & Visser) maak je een ontwikkelplan, leer je van ervaren collega’s tijdens onze Collegatour, en doe je regelmatig opdrachten met een andere adviseur. Hierdoor ontwikkel jij je zo optimaal mogelijk tot een professional voor wie de lokale overheid geen geheimen kent.

Ben je enthousiast geworden en wil je komen werken bij Thor

Lees dan verder bij ‘werken bij Thor.’.

Ben je enthousiast geworden en wil je komen werken bij Thor

Lees dan verder bij ‘werken bij Thor.’.

Thor

Neem contact
met ons op