We zijn altijd op zoek naar nieuw talent! Ben je net HBO- of WO afgestudeerd in een sociaal-maatschappelijk/bestuurlijke richting? Of heb je maximaal 2 jaar werkervaring binnen de lokale overheid? Dan is Thor. misschien wel de plek voor jou.

Ben je geïnteresseerd, neem dan vooral contact met ons op.

Een CV vinden we bijzaak. Wij zijn vooral geïnteresseerd in wie je bent, wat je zoekt en wat je skills/ vaardigheden zijn. Daarom drinken we graag een goede kop koffie met je om je beter te leren kennen.

Ben jij onze nieuwe collega?!

Wij zijn op zoek naar jonge, talentvolle, gedreven en frisse starters die graag het verschil willen maken in de samenleving. Ben jij een jong, aanstormend talent en op zoek naar uitdagend werk voor de lokale overheid? Hou je van afwisseling en vind je het niet erg om door het land te reizen voor je werk? Dan moet je bij ons zijn!
Bij ons ontwikkel je binnen een paar jaar tot een zelfstandig (beleids-)adviseur voor wie gemeenten geen geheimen meer kent. Dit doet we met training, begeleiding en opleiding, maar bovenal: praktijkervaring. Je doet in korte tijd veel ervaring op en leert het reilen en zeilen van de lokale overheid kennen.

Wie zoeken we?

  1. Je bent jong
  2. Je bent zelfstandig, flexibel, en een tikkie eigenwijs
  3. Je hebt een (voor lokale overheid) relevante HBO- of WO opleiding afgerond
  4. Je hebt zin om jezelf keihard te ontwikkelen

Past dit bij je? Stuur dan een mailtje met je motivatie naar info@thor-jr.nl.
Stuur je CV voor de zekerheid maar mee.

Wil je meer weten voor je reageert? Mail ons ook dan maar gewoon!

Thor

Neem contact
met ons op