De visie van Thorbecke is onze inspiratiebron: de samenleving lost op eigen kracht problemen op en de overheid faciliteert en ondersteunt hierin.
Het oplossen van problemen wordt onder andere vorm gegeven door lokale overheden. Daar zien we nou net dat handen vaak tekortkomen en budget beperkt is. Er is behoefte aan jonge en enthousiaste krachten, maar te weinig tijd om starters het beleids- en adviesvak bekwaam te maken. Laat dat nou nét zijn waar Thor. zich mee bezighoudt. Wij brengen als jonge adviseurs de fundamenten uit de Nederlandse grondwet naar de 21e eeuw. Vanuit Staatshuys, het geboortehuis van Thorbecke in Zwolle, zetten we aan tot anders denken en doen. We zijn snel, gedreven en altijd op zoek naar nieuwe oplossingen.

Wij hebben als doel om starters met hart voor de samenleving te laten ontwikkelen tot zelfstandige medior adviseurs. Onze focus ligt voornamelijk bij de gemeentelijke overheid, gemeenten staan immers het dichtst bij de samenleving en wij zien de rol van de overheid als faciliterend voor díe samenleving. Wat is er dan mooier om onze junioren in uw organisatie te hebben die loyaal zijn aan de gemeente waar ze werkzaam zijn en gelijktijdig de relatie met de samenleving in beeld houden?

 

 

 

 

 

 

Thor

Neem contact
met ons op