Zelfstandige opdrachten

De zelfstandige opdrachten zijn (vaak) op beleidsondersteunend niveau. Denk bijvoorbeeld aan het schrijven van raads- en collegevoorstellen. Of meewerken aan de implementatie van een nieuwe wet. Het ondersteunen bij het opzetten/uitvoeren van een project of meeschrijven aan een rapport op basis van een onderzoeksvraag kunnen ook opdrachten zijn.

De opdrachten worden voor bepaalde tijd uitgevoerd. Al bieden we ook de mogelijkheid om een ‘abbonoThor’ aan te gaan. Hiermee bent u doorlopend verzekerd van een enthousiaste juniThor op beleidsondersteunend niveau. Voor een gezamenlijk afgesproken aantal uur per week biedt een junior adviseur uw gemeente ondersteuning. Dit duurt minimaal zes maanden tegen een zeer scherp tarief. Na de afgesproken periode zal een nieuwe juniThor de taken overnemen voor eenzelfde periode.

Duo-opdrachten

De duo-opdrachten zijn vaak meer complexe gemeentelijke projecten. In dit geval voeren een juniThor en een ervaren senior collega van Keizers & Visser samen de opdracht uit. Ligt er een complexe vraag waarbij nieuwe tools bedacht en/of uitgeprobeerd moeten worden. Of een opdracht waarbij de rode draad zoek is geraakt in alle details? In deze gevallen biedt een duo-opdracht het beste van beide werelden. We bieden namelijk een frisse wind mét ervaring op de achtergrond.

 

Past dit bij uw gemeente of staat uw voorkeur er niet bij?

 

Neem contact met ons op! Er is van alles mogelijk.

Thor

Neem contact
met ons op