Wat we doen

We gaan opdrachten aan met gemeenten die uitdagingen of ambities hebben, maar tegelijkertijd onvoldoende capaciteit hebben om alles aan te pakken wat op het ambtelijke bord ligt. Onze opdrachtgevers zijn positief verrast door de toegevoegde meerwaarde van onze adviseurs en het (opnieuw) opbloeien van enthousiasme in het team.

 

Waar herkent u een Thor aan?

Onze junioren hebben een opleiding op HBO- of WO- niveau met succes afgerond en zijn geselecteerd op ambitie, enthousiasme en hun wens om van waarde te zijn voor het sociaal domein. Wij bieden alles van onderzoekers, project- en procesbegeleiders tot beleidsadviseurs en ondersteuners. Flexibel, actief en tegen een (in samenspraak vastgesteld) passend uurtarief, dat is waar u een junior adviseur van Thor. aan herkent.

 

 

Kwaliteitsbewaking

We werken veel samen met de adviseurs van Keizers & Visser. Voor alle junioren geldt dat zij een mentorschap aangaan met een senior-adviseur van Keizers & Visser. Deze ondersteunt het proces van de startende adviseur en het zoeken naar de juiste weg in de gemeentelijke- en ambtswereld. Hierdoor is de groei en de toegevoegde waarde van de starters snel zichtbaar. Lees hier meer over de link tussen Thor. en Keizers & Visser.

 

 

Past dit bij uw gemeente of staat uw voorkeur er niet bij?

 

Neem contact met ons op! Er is van alles mogelijk.

Thor

Neem contact
met ons op