Werkwijze

Bij Thor. begin je als junior met weinig tot geen ervaring binnen de lokale overheid. Je ontwikkelt je tot een zelfstandig (beleids-)adviseur voor wie gemeenten geen geheimen meer kent. Dit doen we door te investeren in coaching en ondersteuning, maar bovenal: praktijkervaring!

Naast dat junioren werkervaring opdoen, wordt ook gewerkt aan hun professionele en persoonlijke skills via ons interne ontwikkelingstraject. Een traject waarin we je leert over thema’s binnen de gemeentelijke- en ambtswereld, zoals communicatievaardigheden, conflicterende belangen en projectmanagement.

Meer over het werk van Thor. en de ervaringen van onze junioren lees je in onze blogs.

Wij zijn altijd op zoek naar jonge, talentvolle, gedreven en frisse starters die graag het verschil willen maken in de samenleving. Ben jij een jong, aanstormend talent en op zoek naar uitdagend werk voor de lokale overheid? Dan moet je bij ons zijn!

 

Opdrachten

Doordat wij als jong bureau scherpe tarieven hanteren lukt het ons om jonge adviseurs snel op een opdracht te plaatsen. Hierdoor doe je in korte tijd veel werkervaring op en leer je het reilen en zeilen van de lokale overheid. We komen samen in Zwolle maar jouw opdrachten zijn door heel Nederland en van kleine tot grotere gemeentes. Daarom maakt het niet uit in welk deel van het land je woont! De opdrachten die je uit zal voeren zullen in het begin op beleidsondersteunend niveau zijn en beslaan onderwerpen uit het brede, sociaal domein.

Binnen jouw dagelijkse werkzaamheden kan het zijn dat je raads- en collegevoorstellen schrijft, meewerkt aan de implementatie van een nieuwe wet, ondersteunt als medewerker bij een project of meeschrijft aan een rapport op basis van een onderzoeksvraag.

Elke gemeente is verschillend en vliegt onderwerpen op een andere manier aan. Hierdoor leer je per opdracht of gemeente weer met een andere bril naar dingen te kijken en doe je een breed scala aan vaardigheden en ervaring op. Zo groei je als starter ontzettend snel!

 

 

 

 

 

Overtuigd en solliciteren?

 

Klik dan hier!

Thor

Neem contact
met ons op