Werkwijze

Bij Thor. begin je als junior met weinig tot geen ervaring binnen de lokale overheid. Bij ons ontwikkel je binnen twee jaar tot een zelfstandig (beleids-)adviseur voor wie gemeenten geen geheimen meer kent. Dit doen we door te investeren in training en opleiding, maar bovenal: praktijkervaring!

Wij zijn altijd op zoek naar jonge, talentvolle, gedreven en frisse starters die graag het verschil willen maken in de samenleving. Ben jij een jong, aanstormend talent en op zoek naar uitdagend werk voor de lokale overheid? Dan moet je bij ons zijn!

 

Opdrachten

Doordat wij als jong bureau scherpe tarieven hanteren lukt het ons om jonge adviseurs snel op een opdracht te plaatsen. Hierdoor doe je in korte tijd veel werkervaring op en leer je het reilen en zeilen van de lokale overheid. Jouw opdrachten zijn door heel Nederland en van kleine tot grotere gemeentes. De opdrachten die je uit zal voeren zullen in het begin op beleidsondersteunend niveau zijn en beslaan onderwerpen uit het brede, sociaal domein.

Binnen jouw dagelijkse werkzaamheden kan het zijn dat je raads- en collegevoorstellen schrijft, meewerkt aan de implementatie van een nieuwe wet, ondersteunt als medewerker bij een project of meeschrijft aan een rapport op basis van een onderzoeksvraag.

Elke gemeente is verschillend en vliegt onderwerpen op een andere manier aan. De onderwerpen waar je mee te maken krijgt verschillen van de jeugdwet, naar de participatiewet en van accommodatiebeleid naar inclusiebeleid. Hierdoor leer je per opdracht of gemeente weer met een andere bril naar dingen te kijken en doe je een breed scala aan vaardigheden en ervaring op. Zo groei je als starter ontzettend snel!

 

 

MenThorren

Als juniThor sta je er niet alleen voor. De opdrachten worden namelijk samen uitgevoerd met een senior van ons moederbedrijf Keizers & Visser, of via een zelfstandige opdracht onder mentorschap vanuit Keizers & Visser. Na onze Collegatour kies jij zelf een menThor die jou begeleidt op persoonlijk en professioneel vlak tijdens je werkzaamheden. Niet alleen beschikken zij over inhoudelijke kennis, maar ook over handvatten wat betreft het junior adviseursvak en je professionalisering.

 

 

Ontwikkeling

Naast dat JuniThorren werkervaring opdoen, wordt ook gewerkt aan hun professionele en persoonlijke skills via ons interne ontwikkelingstraject. Een traject waarin we je leert over thema’s binnen de gemeentelijke- en ambtswereld, zoals communicatievaardigheden, conflicterende belangen en projectmanagement. In dit ontwikkelingstraject werk je zowel aan eigen vaardigheden en ambities, als samen aan ondernemerschap. Je helpt hierin niet alleen jezelf, maar draagt ook bij aan Thor. en het laten groeien van de organisatie.

Meer over het werk van Thor. en de ervaringen van onze juniThorren lees je in onze blogs.

Overtuigd en solliciteren?

 

Klik dan hier!

Thor

Neem contact
met ons op